Coachees

Coaching van Particulieren, Werknemers en Teams*

Ik begeleid jou zowel met vragen die spelen op het werk en/of in het privé-leven; zie Coachingsvragen. Je kunt bij mij dus terecht als particulier, privé-persoon of als werknemer. In organisaties begeleid ik zowel leidinggevenden, professionals, stafmedewerkers en overige werknemers bij hun coachingsvraagstuk. 

Lees de ervaringen van coachees over de resultaten en effecten die de coaching oplevert.

Coachen op leiderschap bij verandering

Door mijn jarenlange ervaring met veranderprocessen, in diverse rollen (verandermanager, adviseur, projectleider, programmamanager) coach en adviseer ik sleutelpersonen in veranderprocessen (leidinggevenden, verandermanagers, projectleiders). Het leiderschap van juist deze personen blijkt een van de succesfactoren voor verandering. 

“Vanwege een nieuwe functie in mijn werk als verandermanager, kwam ik bij Jeroen terecht om hierbij gecoacht te worden. Ik ervaar de sessies bij Jeroen altijd als zeer verrijkend. Omdat Jeroen zelf ook veel ervaring heeft als adviseur en coach in het onderwijs, is hij heel goed in staat de dynamiek van een onderwijsorganisatie te doorgronden. 

Hij stelt scherpzinnige, verhelderende vragen, waarmee de onderliggende vragen die ik heb ten aanzien van mijzelf in relatie tot mijn werk, naar boven komen.”

Verandermanager onderwijs (Danielle, midden veertig)

Begeleiding van coachees, teams* en organisaties, in diverse sectoren

Ik beschik over jarenlange begeleidingservaring in diverse sectoren en organisaties; zie mijn profiel op LinkedIn. Dit betreft persoonlijke coaching en advisering van leidinggevenden, professionals en ondersteuners in: 

  • Onderwijs (wo, hbo/mbo, vo/po)
  • Culturele en Sociaal-Maatschappelijke instellingen 
  • Gemeenten en Provincies 
  • Zorg- en Welzijnorganisaties

Daarnaast begeleid ik leidinggevenden, managers en sleutelpersonen in het bedrijfsleven. 

*Geïnteresseerd in mijn teambegeleiding; zie Zindering.nu

Begeleiden van Teamontwikkeling & Faciliteren van Organisatieontwikkeling