Geïnteresseerd? Neem contact op

Coaching bij mij, op het werk of in de natuur

Als werknemer overleggen we samen wat een geschikte locatie is. Tijdens de intake stemmen we dit af met de opdrachtgever. Jouw behoefte als coachee aan privacy (liever niet op de werkplek, of geen geschikte ruimte) of efficiency (reistijd of vervolgafspraak) geeft de doorslag. Is er een geschikte ruimte op de werkplek, dan kom ik naar je toe. Ook kunnen we af te spreken op mijn woonadres of op een locatie van Het Coachhuis.

Als particulier privé-persoon spreken we elkaar in mijn coachingsruimte; op mijn woonadres te Weurt (Nijmegen-West). Bij mooi weer, of voor de afwisseling, kunnen we ook door de uiterwaarden langs de rivier de Waal wandelen. Deze wandelcoaching levert een andere dynamiek op en er ontstaan vaak rake, alternatieve oefenvormen; zie hieronder.

Wandelcoaching

“Door pragmatisch met de Corona-situatie om te gaan, is Jeroen in staat om zijn persoonlijke benadering zonder al te veel hinder uit te voeren. De polder bij Weurt biedt uitstekende mogelijkheden voor een goede coachingssessie in de vrije natuur.”

Kwaliteitsmanager en Consultant(Dennis, begin veertig)

Coaching online

Tijdens de persoonlijke intake kunnen we ook afspraken maken over begeleiding online.

Zindering.NU

Mijn coachingsactiviteiten verricht ik formeel vanuit mijn coachingspraktijk en adviesbureau Zindering.nu. Dit ziet u terug in mijn correspondentie (emails, documenten, algemene voorwaarden en privacy).

Zindering.nu ‘s algemene leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij KvK te Arnhem: Hr-nummer 54332338; Btw-nummer: NL 851262351 B01

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.