Erkend en gecertificeerd coach

Ik ben als senior coach erkend en gecertificeerd bij de landelijke beroepsverenigingen NOBCO.

In ruim 20 jaar heb ik allerlei opleidingen en cursussen gevolgd op het terrein van het coachen van individuen en het begeleiden van groepen. In mijn coaching maak ik daarom gebruik van methoden als: focussing, co-actief coachen, krachtgericht en oplossingsgericht coachen, nlp, systemisch opstellingswerk, transactionele analyse en voice dialogue.

Ook kunnen meditatie, mindfulness en Zijnsgericht coachen deel uit maken van de begeleiding. Zie ook Inspiratie

Deze expertise en ervaring combineer ik tot een optimale mix aan methoden en oefeningen afgestemd op jou en jouw vraagstuk; passend bij jouw coachingsvraag en bij wat er in het begeleidingsmoment ontstaat. Zie ook Coaching.

Lees de ervaringen van coachees over de resultaten en effecten die de coaching oplevert.

Jeroen – Persoon & Werk

Inmiddels ben ik 50 gepasseerd en gelukkig getrouwd met Jeannette. Sinds enkele jaren wonen we net buiten Nijmegen en genieten van de uiterwaarden langs de Waal. 

Na een lange loopbaan bij diverse adviesbureaus heb ik in 2007 mijn eigen adviesbureau en coachingspraktijk opgericht Zindering.nu* Sindsdien combineer ik een parttime aanstelling in het hoger onderwijs met mijn werk als coach van personen en het begeleiden van teams. 

De laatste jaren ervaar ik dat de individuele begeleiding mij veel voldoening schenkt. Iets concreet kunnen betekenen voor de ander bij levensvragen, in uitdagende werksituaties of persoonlijke dilemma’s geeft zin aan mijn leven. Het is mijn ambitie me de komende jaren nog meer toe te leggen op de individuele coaching van privé-personen en werknemers.

*Geïnteresseerd in mijn teambegeleiding; zie Zindering.nu

Begeleiden van Teamontwikkeling & Faciliteren van Organisatieontwikkeling